Tractaments

 

Especialistes en cada tractament per donar el millor servei als nostres pacients

 

Odont. Preventiva i Conservadora

Prevenció per Mantenir un bon estat de salut buco-dental i evitar l’aparició de malaltia i l’odontologia conservadora té com objectiu tractar i restaurar les dents afectades per càries o traumatismes.

Cirurgia Oral

La cirurgia oral és l’especialitat medico-quirúrgica que diagnostica i tracta un gran nombre de lesions bucals.

Endodòncia

Diagnòstic i tractament de les alteracions polpars. La polpa dentària es coneix vulgarment com a nervi.

Pròtesis

Les pròtesis dentals són elements artificials destinats a restaurar l’anatomia d’una o vàries dents. El seu principal objectiu és el de recuperar les funcions orals (masticació, deglució, fonació), però també, el de dotar d’una millor estètica al pacient.

Implantologia

Els implants dentals són cargols de titani que es col·loquen als maxil·lars i que serveixen per substituir artificialment les dents absents o perdudes. Després d’un període de cicatrització, aquests implants poden ser connectats a una pròtesi o funda. En el cas de la càrrega immediata també podem col·locar l’implant i una corona provisional el mateix dia de l’operació.

Periodòncia

La periodòncia és l’especialitat odontològica que diagnostica i tracta les malalties dels teixits (ós i geniva) que donen suport a les dents. Les afeccions més freqüents del periodont són la gingivitis i la periodontitis.

Un cop diagnosticat el problema, el tractament periodontal consisteix en una correcta neteja professional amb instruments mecànics o ultrasònics, així com un bon manteniment periodontal a posteriori.

Ortodòncia

Especialitat que estudia i intervé en el creixement dels ossos maxil·lars. Aquesta permet corregir maloclusions a edats tempranes i evita haver de fer posteriors ortodòncies complicades o, fins i tot, algunes cirurgies maxil·lofacials. Per això podem utilitzar diferents sistemes com són: ortodòncia fixa, Invisalign o ortodòncia lingual.

Odontopediatria

L’Odontopediatria és l’adaptació de l’odontologia a les peculiaritats de la boca dels nens i les seves malalties. La visita al dentista és necesaria ja des de ben petits per establir uns bons hàbits higiènics i controlar la fluorització, les càries, el recanvi dental i el creixement dels maxil·lars.

Blanquejament dental

El blanquejament dental és un tractament estètic que té com a objectiu reduir la tonalitat de les dents per fer-les més blanques. No obstant, no totes les taques o colors de les dents es poden tractar d’aquesta manera. Cal, per això, que un professional les examini abans d’iniciar el tractament.

El tractament es realitza amb productes químics com el peròxid d’hidrogen o el de carbamida. L’efecte oxidant d’aquestes substàncies pot produir sensibilitat dental i irritació de genives.