Aquest petit aparell és la solució al roncs.

Encara que moltes persones no li donen importància a aquest problema, els roncs no només perjudiquen als que dormen al costat. Un estudi presentat en l’últim meeting de la American Academy of Neurology relaciona els roncs amb mals de cap i un major risc d’apnea del son.
Prop del 30% de la població, especialment masculina, ronca de forma habitual. Tot i que els roncs en si mateixos no es consideren una malaltia, sí que estan associats amb certs trastorns respiratoris, com l’apnea obstructiva del son. Ara una nova investigació també els relaciona amb el desenvolupament de migranyes o cefalees cròniques.
La causa més freqüent del ronc és la disminució del to muscular de la faringe que produeix una obstrucció parcial de la via aèria durant el son. Fàrmacs sedants (somnífers, antihistamínics), alcohol i tabac i el cansament entre d’altres són els que poden produir el ronc per aquest mecanisme. També influeixen trastorns anatòmics com l’obesitat, l’augment de la mida del coll, les grans amígdales i/o adenoides, les llengües grans i les úvules (campaneta) inflada. Existeixen altres causes de roncs com l’hipotiroïdisme, la menopausa, els pòlips nasals, la desviació de l’envà nasal i les al·lèrgies, entre d’altres.

 

A Cínica Dental Vidal tenim la solució. Un petit aparell fet a mida que ens posem per dormir i això permet tenir les vies aèries permeables i deixar de roncar. Truca a una de les nostres consultes per a més informació.