Obertura de la nova consulta a Torroella de Montgrí!

 

A Vidal Clínica Dental estem d’enhorabona: Ens complau comunicar-vos que de cares a l’any que ve ens traslladarem a un nou local a Torroella de Montgrí.

Hem decidit traslladar-nos de local per poder oferir un millor servei als nostres pacients. Al trobar-se a uns baixos, serà de molt fàcil accés per a la gent gran, i amb accés per a persones amb mobilitat reduïda. També hem guanyat en superficie; el nou local tindrà fins a 3 boxes (sales d’intervenció) i una recepció, sala d’espera i laboratori més grans. D’aquesta manera es podrà donar un millor servei i absorbir el volum de pacients que la clínica té actualment.

El local es troba als baixos de la Plaça d’Espanya 15. La localització es ideal per trobar-se al bell mig de Torroella i estar a un sol carrer de l’Espai Ter on sempre hi ha pàrquing disponible i gratuït.

Les obres ja han començat i inaugurarem les instal·lacions a la primavera del 2018. I no us preocupeu, fins que no s’obri el nou local, tindrem la consulta al carrerer Agustí 6 en ple rendiment!

Estem segurs que amb el nou local, Vidal Clínica Dental farà un gran salt qualitatiu que esperem que tots els nostres pacients gaudiu igual que nosaltres!